Pavasaris kvepia tradicijomis – laikas mėgautis burnoje tirpstančiu ŠIMTALAPIU! moon_cake

Toliau tęsiame tradicinių skonių naujus atradimus – vasario mėnesį prisiminėme klasika tapusius sausainius, o dabar atėjo metas šimtalapiams! star_struck

Šis ypatingas kepinys turi gilias šaknis Lietuvos kulinarijoje, per šimtmečius išlaikė savo autentišką skonį ir gamybos subtilybes. Jo pavadinimas kilo nuo ypatingos sluoksniuotos struktūros – tešlos lapai yra kočiojami itin plonai, todėl kepant susidaro daugybė purių sluoksnių. Taigi jo gamyba reikalauja kruopštumo ir meistrystės, o galutinis rezultatas džiugina visus saldumynų mėgėjus! drooling_face

Šį mėnesį kviečiame mėgautis mūsų nepakartojamais šimtalapiais su ypatinga nuolaida! label
Pasirinkite savo mėgstamiausią skonį:
Aguonos – klasikinis skonis, kuriam neįmanoma atsispirti. wilted_flower
Aguonos su razinomis – daugiau saldumo ir ypatinga tekstūra. grapes
Obuoliai – gaivus ir lengvas skanėstas pavasario nuotaikai. green_apple

Nesvarbu,kurį pasirinksite - keptą su sviestu ar margarinu, kiekvienas variantas turi savo unikalų skonį ir tekstūrą. Tačiau vienas dalykas išlieka tas pats – šimtalapiai tiesiog tirpsta burnoje! 

Nepraleiskite progos hourglass – tik kovo mėnesį šimtalapiams ypatingas pasiūlymas! dart Apsilankykite mūsų parduotuvėse ir pasilepinkite tradiciniu skanėstu! cake sparkles